Вечеря в леглото? Защо не!

Woman on bed

Вечерята в леглото ни е добре позната от филмите, но никога не се престрашаваме да го направим вкъщи. На запад обаче това е нещо съвсем нормално и се е превърнало в тенденция - една четвърт от британците отказват да се хранят на масата или на дивана, като предпочитат да се хранят в леглото. Но защо бихме избрали да ядем между чаршафите? Тази статия ти дава няколко причини, над които да помислиш.

Защо вечеряме в леглото?

  1. Комфорт

С луксозен матрак, топло, уютно одеяло и големи пухкави възглавници, няма по-удобно място от нашето легло. Изненадващо ли е, че никога не искаме да станем от него? Винаги е добро време за закуска, обяд и вечеря в леглото!

  1. Пестиш пари

Вечер е, и ти си гладен. Вместо да изхарчиш сума пари в близкия ресторант, сложи си пижамата, мушни се в леглото, и си хапни вкусно домашно приготвено ястие!

  1. Можеш да гледаш любимото си шоу

Вечеря и филм е един от любимите ни начини да прекарваме свободното си време. И всичко това в комбинация с комфорта на нашето легло? О, да!

  1. Извинение да си легнеш по-рано

Трансформирай леглото си в импровизирана маса и се отпусни в него по-рано от всякога (все едно едвам те навихме)!

  1. Когато преядеш, вече ще си на удобно място в леглото

Преяждането, това усещане, когато си толкова пълен, клепачите ти започват да натежават и ти се приспива. Вместо да се събудиш на дивана няколко часа по-късно, с болки във врата и схванат гръб, вземи своята дрямка след като се нахраниш, докато си стоиш комфортно в леглото.

  1. Това е естествена стъпка след закуска в леглото

Ние често закусваме в леглото, съвсем естествено е това да продължи през целия ден, нали?