0886 308 930 | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО на 1 юни 2019 година , 18:00 часа, пл.”Стефан Стамболов”, пред ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Детски празник БЛЯН

Наближава един от най-очакваните и вълнуващи празници за всяко дете и не по-малко емоционален за неговите родители – 1 юни! За 20-та поредна година ще се проведе „ВЪЛШЕБНО ЛЯТО”, на площада пред Община Пловдив. Заедно с децата на Пловдив, в програмата за това издание, ще участват лауреати от европейски фестивали и участници в известни музикални формати, джаз-балет на детски формации, класически балет, илюзионисти. За малчуганите организаторите са подготвили и много забавни игри с награди за всички присъстващи деца и техните родители. Матраци Блян са един от традиционните спонсорите на това събитие, като ще зарадват с нов детски матрак някой от участващите семейства в играта, която ще се проведе на сцената.

Освен да забавлява децата и да направи деня им по-празничен от всякога, събитието се провежда и с благотворителна кауза: да се осигурят средства за лечение на деца с вродени лицеви аномалии. Сумата в помощ на Асоциация на пациентите с вродени лицеви аномалии и техните родители АЛА ще е сбор от средствата от спонсорите и хората от публиката по време на празника. Радваме се, че ще подкрепим тази чудесна благородна инициатива и ще допринесем за по-доброто бъдеще на тези деца и семействата им. Защото човечността няма цена и лице, тя идва от сърцето и душата. Докaто тече тържеството, доброволците на БМЧК ще събират в касички минимални средства от присъстващите около 5000 човека на Площада и продават билети от по 1 лв. за томболата с големи награди в края на тържеството, като всеки закупил билет, ще получи бутилка минерална вода или сокче (осигурени от спонсори).

Елате на 1 юни от 18:00 ч. на площад „Стефан Стамболов“ пред Общината, за да празнуваме и се забавляваме заедно на един от най-хубавите празници!

Очакваме ви!