0886 308 930 | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Четири лесни идеи да подобриш спалнята си

Pillows

Между спането, приготвянето за работа или училище, и просто да си почиваме, ние всъщност прекарваме много време в спалнята. Всичкото това време е причината спалнята да бъде повече от просто място, където спим.

Готови ли сте да подобрите спалнята си и да я превърнете в нещо по-специално? Място за почивка, за бягство от стреса и ежедневието? Ако сте си мислили за освежаване на вашето най-лично пространство, със сигурност знаете, че може да излезе доста скъпо. От нови мебели до леки ремонти, финансовата инвестиция за редизайн на една стая може да се превърне в един много сложен процес, но ние от Блян сме тук, за да ви помогнем.

В Блян можете да откриете отлични матраци на добра цена за вашето легло, затова ви споделяме някои от нашите бюджетни съвети, за да освежите стаята си, без да харчите прекалено много. Говорим за всичко, от двойни легла до единични мебели. Ето и някои от любимите ни:

  1. Разкраси леглото си

Таблата на вашето легло е един от най-важните елементи във вашата стая. Ако имате нужда от промяна, помислете как да подобрите таблата, за да дадете на леглото си съвсем различен облик. Най-хубавото е, че има тонове идеи за „направи си сам“, които правят модернизирането на таблата по-лесна и достъпна задача.

От бродерия до красива тапицерия, един отскок до най-близкия магазин за мебели и аксесоари ще ви помогне за нула време. Разгледайте за повече вдъхновение и идеи в интернет – ще откриете уникални неща!

  1. Изберете голямо двойно легло

Колкото по-голямо, толкова по-добре - сега, благодарение на Блян, има и чудесни оферти. Ето защо всеки месец предлагаме различни матраци от нашето портфолио на промоционална цена, за да получите желаното от вас легло, на цена, която можете да си позволите. Следете за актуални промоции тук - http://www.blian.bg/promo!

Ако побързате, можете да вземете вашия нов голям матрак с намаление до -40%. Възползвайте се от тези промоции, като поръчате директно от нашия сайт - http://www.blian.bg/promo.

  1. Огледалце, огледалце!

Ако искате да постигнете интересен ефект за оптически по-голямо пространство, добавете огледало към спалнята си. Вярвате или не, интериорните дизайнери препоръчват да се постави огледало във всяка стая, и спалнята ви не е изключение. Въпреки че огледалата често се възприемат като скъпо решение, има и по-евтини варианти на пазара.

  1. Лов за съкровища

Независимо дали просто търсите уникален предмет, за да оживите пространството си, или ви предстои пълен ремонт на стаята, разгледайте за декоративни предмети втора ръка. Много хора разпродават почти неизползвани мебели и предмети, които просто не пасват в техния дом. И нечий друг скрин може да бъде съкровището, което търсите от много време!