0886 308 930 | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

5 мобилни приложения за по-добър сън

Mobile apps

Не сте сами, когато имате нужда от малко помощ и става дума за спането нощем. Има много приложения, които могат да помогнат, когато дойде време за успокояване преди лягане. Ето нашите предложения:

1. Headspace

Това приложение има стотици различни медитации, не само за да помогне при безсъние и на хора, които имат проблеми със съня, но и да помогне на цялостното ви здраве, стреса, и тревожността на работа.

2. Pzizz

Pzizz се обляга на науката, когато става дума за сън. Използвайки психо-акустиката, системата Pzizz ще ви пусне комбинация от гласове, музика и звуци, които ще ви помогнат да успокоите ума си, да ви накара да заспите и да продължите да спите. Препоръчително е да работи цяла нощ, а също така има и таймери за затихване, които да ви помогнат да не се събуждате.

3. Sleep Genius

Повечето хора са свикнали да оформят навици и вечерният режим не трябва да се различава. Sleep Geniusе създаден, за да тренира мозъка ви да спи, като повтаря същите модели и ритми. Създали са алгоритъм, който помага на мозъка ви да изпадне в по-бърз и по-дълбок сън. Просто изберете редовен час за лягане и оставете Sleep Genius да ви помогне да заспите в рамките на 15 минути.

4. Relax Melodies

Ако някога сте искали да намерите музика, която да ви помогне да заспите, това е решението. Relax Melodies има над 50 безплатни звука, които можете да комбинирате, за да създадете личен микс само за вас. Можете дори да добавите медитации за по-успокояващо настроение. Различните звуци действат различно на отделните хора, така че създайте микс, който работи най-добре за вас.

5. White Noise

Приложението има записани естествени звуци, които ще подобрят вашата релаксация и ще ви приспят. То създава цикличен модел на сън, с който да свикнеш. С до 300 000 звукови комбинации, можете да избирате от звуци като тропически дъжд, огън, плажни вълни и дори приспивни песни.

* 6. Бонус!

Няма нужда да изтегляш каквото и да е приложение. Просто изключи всякаква електроника!

Лека нощ и приятни сънища!