МЕНЮ
Количка

Матраци

Двулицев матрак Силвър 7 зони
Най-продаван
Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост.Модел Силвър 7 Зони е ортопедичен матрак, съставен от две страни с различен комфорт. От едната страна матракът се отличава с по-висока твърдост, което помага за:По-..
646.33 лв.
Двулицев матрак Силвър Мемори 7 зони
Най-продаван
Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост.Модел Силвър Мемори 7 Зони е ортопедичен матрак, съставен от две страни с различен комфорт. От едната страна моделът изработен с допълнителен слой профилирана ..
765.24 лв.
Двулицев матрак Зеро New
Най-продаван -10 %
ПредимстваЯдро от дишаща BodyCare® пяна, с отворена клетъчна структура, позволяваща на матрака да диша и да осигури здравословна среда за спокоен сън.Сваляем калъф с цип, прошит с мемори пяна.СтруктураОпростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна структура, която позволява на ма..
204.30 лв. 227.00 лв.
Двулицев матрак Зеро Мемори New
Най-продаван -10 %
ПредимстваЯдро от дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура осигоряваща му отлична проветривост.Слой мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и при натиск следва извивките му, като по този начин спомага за елеминиране на напрежението в различните точки.Калъф от текстил прошит с ме..
263.70 лв. 293.00 лв.
Двулицев матрак Дрийм Комфорт
Най-продаван Изчерпан
СтруктураСтруктура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти.Матракът има асиметрична трислойна конструкция:База  от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, която има изразени ортопедични свайства, издръжлива на натиск и  натоварване, гарантираща добра..
589.00 лв.
СтруктураМоделът се отличава от останалите по своето ядро от специална BodyCare пяна, която е високоортопедична и устойчива на деформации. Матрак Кул Еър е снабден с въздушни канали на ядрото, които осигуряват проветривост по време на сън и гарантират липсата на влага като това благоприятства здраво..
1,026.95 лв.
Еднолицев матрак Силвър 7 зони
Най-продаван
Еднолицев матрак Силвър 7 зони е модел на матраци Блян, който ще ви осигури не само приятни сънища, но и несравним комфорт. Ядрото му се състои от ортопедична профилирана BodyCare пяна със 7 зони на комфорт, оформяща най-подходящата поза за тялото на спящия. BodyCare пяната е изработена със специалн..
576.05 лв.
ПредимстваЯдро от дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура осигоряваща му отлична проветривост. Слой мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и при натиск следва извивките му, като по този начин спомага за елеминиране на напрежението в различните точки.Изолиращ иглонабит филцВгра..
293.00 лв.
Двулицев матрак Боди Комфорт
Най-продаван
ПРЕДИМСТВАСтруктурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноцененния възстановителен процес на тялото.В сърцевината на матрака сме използвали BodyCare® пяна с висока плътн..
743.00 лв.
СТРУКТУРАСтруктурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноцененния възстановителен процес на тялото.В сърцевината на матрака сме използвали  BodyCare® пяна с висока ..
391.30 лв. 559.00 лв.
Орто Баланс
Изчерпан
СтруктураХибридна структура, която съчетава предимствата на Pocket Spring технологията и комфорта на високия клас полиуретанови пяни.Покет системата от индивидуално пакетирани пружини със седем зони на комфорт, разположена в сърцевината на матрака, осигурява равномерна и деликатна поддръжка на тялот..
569.00 лв.
СТРУКТУРАСтруктура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти.Матракът има симетрична трислойна конструкция: база от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, която има изразени ортопедични свойства, издръжлива е на натиск, натоварване и деформация и се грижи за зд..
561.00 лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)