МЕНЮ
Количка

Топ матраци

Топ матрак Кашмир Мемо
Най-продаван
ПРЕДИМСТВАТози топ матрак е създаден за вашето  удобство и комфорт , изцяло от мемори пяната, която реагира на топлината на тялото и при натиск следва извивките му, като по този начин спомага за елеминиране на напрежението в различните точки  по време на сън. Удобен и лесен за пренасяне и ..
153.00 лв.
Топ матрак Комфорт
Най-продаван -30 %
ПРЕДИМСТВАОбновете стария си матрак с топ матрак, който не само ще подобри комфорта, но и ще придаде нов вид на спалнята ви и ще ви подари години необезпокояван релакс.Топ Комфорт е съставен от високоелатична профилирана полиуретанова пяна (HR) и мемори пяна. Мемори пяната се напасва според извивкит..
156.10 лв. 223.00 лв.
СтруктураИзчистен класически дизай, подходящ за всяка спалня.Топ матракът е изработен от дишаща BodyCare® пяна със средна плътност и висока твърдост, издръжлива нанатиск, натоварване и деформация. Благодарение на профилирането се създава лек масажиращ ефект, подпомага се кръвообращението и релаксира..
148.00 лв.
Топ матрак Зеро NEW
Най-продаван
ПредимстваТоп матрака има свойствата да:Коригира усещането на матрака.Подобрява комфорта.Удобен за пренасяне.Запазва за по-дълго качествата на матрака.Обновете стария матрак с топ матрак Зеро NEW, който не само ще подобри комфорта и ще придаде нов вид на спалнята ви, но и ще ви подари години необезп..
119.00 лв.
ПредимстваДопълнение към модел матрак Медикъл, предназначен за болници, санаториуми, хосписи.Икономичен и комфортен едностранен топ марак Медикъл се състои от полиуретанова пяна с висока плътност и покритие от непромокаем плат, който лесно се почиства с вода.Специалните прорези осигуряват масажираща..
148.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)