Телефон матраци Блян

Седмични промоции

Олекотена завивка

Стара цена:35,00 лв.
Цена:28,00 лв.

Капитонирана Възглавница

Стара цена:18,00 лв.
Цена:14,40 лв.

Орто Баланс

Стара цена:398,00 лв.
Цена:278,60 лв.

Топ Релакс

Стара цена:82,00 лв.
Цена:69,70 лв.

Перфект Баланс

Стара цена:269,00 лв.
Цена:228,65 лв.

НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР за възглавница

Стара цена:15,90 лв.
Цена:12,72 лв.

НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР

Стара цена:21,00 лв.
Цена:16,80 лв.