МЕНЮ
Количка

За нас

Матраци Блян е българска марка, позиционирана устойчиво на пазара през последните 30 години, която Ви дава възможност да закупите високо-качествени продукти за спалнята на достъпни и справедливи цени.

Глоуб Индъстрис ЕООД (фирмата, притежаваща търговска марка Блян) е производител на първите двулицеви непружинни матраци, създадени в България, които присъстват на пазара от 1994 г. Фабриката ни се намира в с. Батишница, област Русе и основният продукт в производството на нашите матраци е 3D профилираният пенополиуретан, собствено производство, който е произведен по 100% безотпадна технология. Чрез различни комбинации на плътност, твърдост и подреждане на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете.

Нашата мисия:

Целта ни е да предложим на своите клиенти наистина качествени продукти, справедливи цени и отлично обслужване. За тази цел ние непрекъснато оптимизираме производството и организираме обучения за Вашите консултанти, така че да имате всички причини да се събуждате с усмивка!

Гаранция:

Матраци БЛЯН предлагат само и единствено продукти с гарантиран произход и качество.

Обслужване:

Нашата задача е да решаваме проблемите така, че коректният клиент да бъде напълно удовлетворен и да се превърне в наш лоялен партньор. Вярваме, че подкрепата на българското производство трябва не просто да се изиска от клиента, а да се заслужи!