МЕНЮ
Количка

Информация за плащане и доставка

Плащане при доставка (чрез наложен платеж)

Заплащате стойността на закупените от Вас продукти на куриера при получаването на стоката, с Haлoжeн плaтeж в брой като можете да заплатите и с кредитна или дебитна карта, пpи дocтaвĸa нa пpoдyĸтa дo пocoчeният oт Bac aдpec. В този случай, получавате разписка за пощенски паричен превод, издаден от куриера, в момента на доставката, с която е валидна гаранцията на продукта! Чрез този вид наложен платеж, търговецът се освобождава от задължението за издаване на касов бон. Разписката за пощенски паричен превод замества касовия бон като документ за извършено плащане.

Плащане с кредитна или дебитна картa

 Ако желаете да заплатите поръчаните от Вас продукти с кредитна или дебитна карта, изберете опция за плащане "плащане при доставка". При получаване на избрания от Вас продукт имате опция за плащане с кредитна/дебитна карта на куриерската фирма, която разполага с мобилен пос терминал.

Банков превод

При избор на този вид плащане, използвайте данните за нашата банкова сметка по-долу. Като основание на плащането впишете номера на Вашата поръчка.

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаването на стоката не дължите нищо на куриера!

Нашите банкови сметки са:

Фирма: Илвидиха ЕООД
IBAN: BG63UBBS80021007350720
Банков код: UBBSBGSF
При банка: ОББ (Обединена Българска Банка)