МЕНЮ
Количка

Блог

06 март Информация
blian 0 314
 Информация: „ГЛОУБ ИНДЪСТРИС“ ЕООД  успешно защити проект по процедура „Технологична модернизация“ от Националния план за възстановяване и устойчивост. Основната цел на проекта е да се повиши ефективността на производствените процеси, да се постигне..
15 фев Обява
blian 0 416
 О Б Я ВА от „ГЛОУБ ИНДЪСТРИС“ ЕООД, гр. Пловдив, бул. „Шести Септември“ №222А   На основание чл. 4, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда /ДВ бр.3/2006г./   У В Е Д О М Я В А М          ..
30 ное Съобщение
blian 0 353
С Ъ О Б Щ Е Н И Е Фирма „ГЛОУБ ИНДЪСТРИС“ ЕООД започна изпълнението на договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедура: BG-RRP-3.006 - Изграждане на нови ВЕИ за собствено потребление в комбинация с локални съоръжения за съхранени..
02 март Съветите на специалиста за добър сън
blian 0 632
ТемператураИзключително здравословно е да се спи на хладно, около 18° през зимата и 26° през лятото, за температурния пояс, в който се намира България. Имайте предвид, че големите температурни разлики също не за препоръчителни. Туристите знаят, че ко..
01 март Съвети при купуване на нов матрак
blian 0 264
Имаш повече възможности, отколкото си мислиш, когато става въпрос за избирането на идеалния матрак. Нека ти помогнем с кратък списък със съвети, които трябва да вземеш предвид, преди да се ангажираш с голямата покупка.1. Какъв тип матрак искаш?Само з..
01 март 5 мобилни приложения за по-добър сън
blian 0 321
Не сте сами, когато имате нужда от малко помощ и става дума за спането нощем. Има много приложения, които могат да помогнат, когато дойде време за успокояване преди лягане. Ето нашите предложения:1. HeadspaceТова приложение има стотици различни медит..
01 март Да се забавляваме заедно на 1 юни 2019 година, 18:00 часа, пл. ”Стефан Стамболов”, пред Община Пловдив
blian 0 167
Наближава един от най-очакваните и вълнуващи празници за всяко дете и не по-малко емоционален за неговите родители – 1 юни! За 20-та поредна година ще се проведе „ВЪЛШЕБНО ЛЯТО”, на площада пред Община Пловдив. Заедно с децата на Пловдив, в програмат..
01 март Колко време би трябвало да отнеме, за да заспиш
blian 0 282
Колко време мислиш, че ти отнема, за да заспиш? 5 минути, 15 минути, 30 минути, или повече?Според последни проучвания, времето, което ни отнема, за да заспим през нощта, е ключов индикатор за здравето на нашия сън.Според резултатите това, колко бързо..
01 март Съвети, как да ти е топло в леглото!
blian 0 211
Определено си е студено тази зима, и няма нищо по-приятно от това, да се сгушиш на топло в твоето уютно легло.Много хора страдат от безсънни нощи заради студа. Изключително неприятно е да лежиш в леглото си, треперейки.При температури, които обикнове..
01 март Направи това, за да спиш добре винаги!
blian 0 144
Едно от нещата, в които Блян вярва е, че за повечето хора, да си купят ново легло, или матрак, не е решение за по-добър сън през нощта. Тайната всъщност се свежда до едно просто нещо - навиците!Човешкото тяло се нуждае от режим, а много от нас нямат ..
01 март Спи ли ти се след като си спал? 5 съвета за по-добър сън
blian 0 217
Прекарваш ли дълги часове през нощта, въртейки се в леглото, без да заспиш? Понякога може да е трудно да си отпочинеш добре и да спиш спокойно през нощта. Но имаме няколко съвета, които ще ти помогнат да получиш тези 8 часа почивка, и дори повече:1. ..
01 март 8 признака, че имаш нужда от дрямка
blian 0 150
Дори и да имаш най-удобния матрак, това не винаги ти гарантира прекрасен сън. Има моменти, когато си будувал цяла нощ, за да прегледаш финалната презентация, или си се събудил рано, за да завършиш месечния отчет. Но спри това, което правиш. Ако си на..
01 март Съвети за двойки, които споделят едно легло
blian 0 306
Докато много двойки могат да живеят щастливо заедно, спането в едно легло е съвсем друга история. Много хора споделят, че проблемите със съня на партньора им оказват отрицателно въздействие върху тяхното качество на съня. Ако начинът на спане на парт..
01 март 5 причини, поради които сънуваш странни неща - част II
blian 0 256
Продължение от Част I.3. Спираш медикаментите сиПо-специално, антидепресантите. Ако ти и твоят лекар решите, че трябва да спреш приемането им, да намалиш дозата, или да преминеш към друга рецепта, има голяма вероятност твоите сънища да бъдат засегнат..
01 март Йога за по-добър сън
blian 0 321
Санскритният корен на думата "йога" означава "да се обедини", санскритската дума за сън е "нидра". Можем да използваме практиката на йога, за да приведем ума и тялото си в красиво, спокойно състояние на баланс, за да спим пълноценно. Представяме ти 5..
01 март 5 причини, поради които сънуваш странни неща - част I
blian 0 563
Далече си от времената в твоя живот, когато си се страхувал от чудовища в килера, или под леглото. Така че, защо все още те измъчват неприятни кошмари, или странни сънища?Вярно е, че кошмарите и тревожните сънища се оказват най-често срещани при малк..
01 март Информация относно аварийното планиране
blian 0 176
Информация относно аварийното планиране, мерки и поведение при възникване на голяма аварияГлоуб Индъстрис” ЕООД, предоставя тази информация на жителите на село Батишница, както и на всички заинтересовани лица.Информацията е във връзка с чл. 116д, ал...
01 март Как да спиш по-добре, част II
blian 0 135
Продължение от част IСъвет 4 - Не тренирай поне 4 часа преди ляганеНикой не би могъл да твърди, че упражненията не са добри за теб. Те поддържат мускулите и костите силни и здрави, както и доброто здраве на сърцето. Много пациенти, които водят заседн..
01 март Как да спиш по-добре, Част I
blian 0 208
Съвет 1 - Определи си време за лягане и се придържай към негоОт всички съвети за сън, които някога си чел, или чул, най-важният е да се придържаш към един режим на спане. Това означава да си лягаш и да се събуждаш по едно и също време всеки ден. Кога..
01 март Кога е време да смениш стария матрак
blian 0 137
Кога трябва да сменя моя матрак?Сънят е много важен за всеки един ден. Без него е, като да караш кола, без гориво в резервоара. Няма да стигнеш много далеч. Така че, нека да зададем важния въпрос: Кога за последен път си сменял матрака си? Помисли за..
01 март 20% отстъпка, за следваща покупка на продукти с марка БЛЯН!
blian 0 204
Уважаеми клиенти,Имаме удоволствието да Ви информираме, че с всяка направна покупка на продукти с марка БЛЯН, в периода 16-ти Юли – 15-ти Август 2018 г., Вие получавате талон с код за еднократна отстъпка, при следваща поръчка през нашия онлайн магази..
01 март Защо е важно да оправяш леглото си сутрин
blian 0 190
Хайде да бъдем честни - последното нещо, което искате да направите сутрин, е да оправите леглото си. Всъщност има няколко извинения, които си казваме: „Пак ще се развали.“ Трудно е да го оправиш, когато имаш двуетажно легло.“ „Това в крайна сметка ня..
01 март Добрият сън е много важен за здравето на възрастните
blian 0 141
Всички знаем, че един добър сън е фундаментален за себеусещането и доброто здраве. Но последните проучвания показват, че поспиването няколко допълнителни часа е още по-важно за възрастните хора.Шест до девет часа сън на нощ е задължително за правилно..
01 март Пестете и спете по-добре!
blian 0 167
Нека да си кажем истината - между месечните сметки, ежедневните харчове и тези неочаквани разходи, които изскачат съвсем неочаквано, не можете да избягате от това, да похарчите спечелените пари. Ако финансите ви тревожат през нощта, организирането на..
01 март Не можеш да заспиш? Промени температурата!
blian 0 164
ного възрастни имат проблеми, свързани с безсънието. "Мога да заспя, но се събуждам три-четири часа по-късно", познато ли ви е? Ако се поразровите за съвети, ще откриете нещо, за което може би не сте се сещали: обърнете внимание на температурата в сп..
01 март Kаталог БЛЯН 2018 - НОВА КОЛЕКЦИЯ
01 март Четири лесни идеи да подобриш спалнята си
blian 0 154
Между спането, приготвянето за работа или училище, и просто да си почиваме, ние всъщност прекарваме много време в спалнята. Всичкото това време е причината спалнята да бъде повече от просто място, където спим.Готови ли сте да подобрите спалнята си и ..
01 март Матраци Блян със собствен магазин в гр. Варна
blian 0 233
С радост ви споделяме, че Блян вече се гордее с новооткрит магазин в град Варна. В него ще откриете пълното и обновено портфолио на матраци Блян, което да отговори на различните нужди и предпочитания. Продукти, създадени с любов и грижа за Вас!Очаква..
01 март Ползите от дълбокия сън
01 март Какво представлява инсомнията?
blian 0 690
Случвало ли ви се е да има нощ, когато чувствате, че е невъзможно да заспите? Ако е така, сте преживели инсомния, или безсъние. Разбира се, безсънието за една нощ не го прави медицинско състояние. Ще приемем, че ако четете това, бихте искали да го оп..
01 март Съвети при смяната на лятното часово време
01 март 5 съвета за добра хигиена на съня
blian 0 210
Винаги сте били от хората, които отиват на тренировка, дори и да е късно вечерта. Внимавате какво ядете (и сте казали сбогом на бургерите и тортичките). Очевидно се грижите за вашето здраве, но какво ще кажете за вашия сън? Хигиената на съня е набор ..
01 март Вечеря в леглото? Защо не!
blian 0 132
Вечерята в леглото ни е добре позната от филмите, но никога не се престрашаваме да го направим вкъщи. На запад обаче това е нещо съвсем нормално и се е превърнало в тенденция - една четвърт от британците отказват да се хранят на масата или на дивана,..
01 март Какво означава позата, в която спиш
blian 0 243
Докато много от нас знаят точно каква позиция ще ни накара да заспим лесно, малко хора са наясно, че позите по време на сън са тясно свързани с определени личностни черти. Отделете внимание на нашия списък и научете повече за шестте най-общи позиции ..
01 март 10 храни, които помагат за по-добър сън
blian 0 392
Според проучвания, един на всеки трима възрастни често страда от безсъние. Ако ви се случва, да будувате през нощта, може и да се учудите, че хапването на лека закуска може да ви помогне да заспите, стига да изберете такава, която насърчава добрия съ..
01 март 5 съвета за съня, докато пътувате по празниците
blian 0 112
Може да бъде истинско предизвикателство да успееш да отделиш време за сън в лицето на многото други приоритети в нашия живот, когато сме си вкъщи - от работа до фитнес, до прекарване на време с любимите ни хора. Сънят обаче е и предизвикателство, ког..
01 март Как социалните медии влияят на съня?
blian 0 126
Д-р Робинс е изследовател на съня, като изучава връзката между съня и физическото ни представяне, както и стратегии за оптимална почивка и възстановяване. Тя отбелязва важното значение на това, как висококачественият сън може да даде на всеки един пр..
Показва 1 до 37 от 37 (1 страници)