МЕНЮ
Количка

Промоции

Двулицев матрак Дрийм Комфорт
-30 % Изчерпан
СтруктураСтруктура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти.Матракът има асиметрична трислойна конструкция:База  от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, която има изразени ортопедични свайства, издръжлива на натиск и  натоварване, гарантираща добра..
412.30 лв. 589.00 лв.
Двулицев матрак Боди Комфорт
Най-продаван -40 %
ПРЕДИМСТВАСтруктурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноцененния възстановителен процес на тялото.В сърцевината на матрака сме използвали BodyCare® пяна с висока плътн..
445.80 лв. 743.00 лв.
Двулицев матрак Хибрид Гранде
Най-продаван -40 %
СтруктураХибридна структура, която съчетава предимствата на Pocket Spring технологията и комфорта на високия клас полиуретанови пяни.Добавеният слой латекс от едната страна допринася за комфорта чрез премахване на нездравословните точки на напрежение. Латекса е антибактериален, хипоалергичен, не съз..
622.20 лв. 1,036.99 лв.
Двулицев матрак Захир NEW + ПОДАРЪК Възглавници
Най-продаван -30 %
БОНУС подаръци: При поръчка на Двулицев матрак Захир NEW с размер до 120 см. получавате ПОДАРЪК 1 бр. възглавница Блян. При поръчки за размери над 120 см. - полуачвате 2 бр. възглавници БлянПРЕДИМСТВАДвулицевият матрак Захир NEW е нов модел в елегантната гама от безпружинни матраци на Блян. Със спец..
329.70 лв. 471.00 лв.
Топ матрак Кашмир Мемо
Най-продаван -20 %
ПРЕДИМСТВАТози топ матрак е създаден за вашето  удобство и комфорт , изцяло от мемори пяната, която реагира на топлината на тялото и при натиск следва извивките му, като по този начин спомага за елеминиране на напрежението в различните точки  по време на сън. Удобен и лесен за пренасяне и ..
122.40 лв. 153.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)