МЕНЮ
Количка

Двулицев матрак Амар New

Двулицев матрак Амар New
Двулицев матрак Амар New
Двулицев матрак Амар New
Двулицев матрак Амар New
Двулицев матрак Амар New
Двулицев матрак Амар New
Двулицев матрак Амар New
  • Марка: Блян
  • Модел: Амар New
632.00 лв.

Опции

Характеристики
Гаранция 20 години
Натоварване ед. размер 110 кг.
Твърдост Средна твърдост
Тип матрак Двулицев
Цена на кв.м. 570.00 лв.

ПРЕДИМСТВА

Матрак Амар NEW представлява изключително качествен двулицев модел от серията матраци на Блян, предлагайки умерена твърдост и изобилие от ползи за вашия сън. Изделието се отличава с ядро от 3D профилирана BodyCare пяна, която не само осигурява висок комфорт, но и подпомага циркулацията на въздуха, гарантирайки здравословен сън.

От едната страна, матракът разполага с вложена високоеластична Soft пяна, придавайки допълнителна мекота и усещане на комфорт. Завършекът на матрака Амар NEW се осъществява чрез дамаска от висококачествен текстил, която не само е мека на допир, но и включва прошита мемори пяна за допълнителен комфорт. Мемори пяната се адаптира към контурите на тялото, предоставяйки ви оптимална позиция за спане.

Със своя борд в тъмен цвят и внушителна височина от 27 см, матракът Амар NEW не само предоставя изключителен комфорт, но и излъчва луксозен дизайн, който добавя стил и елегантност във вашия спален рай.


ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ

  • 3D профилирана BodyCare пяна в основата
  • Soft пяна от едната страна, осигуряваща допълнителна мекота
  • Капитониран текстил с прошита мемори пяна
  • Стилен борд с тъмен цвят
Още продукти

Двулицев матрак Силвър 7 зони (+ ПОДАРЪК Възглавници)
Най-продаван -70 %
Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост.Модел Силвър 7..
193.80 лв. 646.33 лв.
Двулицев матрак Силвър Мемори 7 зони (+ ПОДАРЪК Възглавници)
Най-продаван -70 %
Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост.Модел Силвър М..
229.50 лв. 765.24 лв.
ПредимстваЯдро от дишаща BodyCare® пяна, с отворена клетъчна структура, позволяваща на матрака да диша и да осигури здравословна среда за спокоен сън...
204.30 лв. 227.00 лв.